Χωρίς τη «Μαρίνα» θα συνεχίσει η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να μην επιστρέψει για τον 6ο κύκλο. Ο τηλεοπτικός της σύντροφος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς σκοπεύει να δικαιολογηθεί η απουσία της.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Παντού», ο ηθοποιός δήλωσε ότι στη σειρά ο Ηλίας και η Μαρίνα πρόκειται να χωρίσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε ότι, «Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες».

Μάλιστα, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, εξήγησε ότι, «Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν. Η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία, αλλά θα φύγει στο Ντουμπάι, γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί».
«Χωρίζουν, αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο λόγος που η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την «Μουρμούρα» – «Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω;»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα – έκπληξη της Πόπης Τσαπανίδου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μουντιάλ 2018: Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Εμπαπέ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Βουτιά 2% για τον DAX, πάνω από 3% οι εβδομαδιαίες απώλειες για τον Stoxx 600
- ΕΧΑΕ: Στο 74,22% αυξήθηκε το ποσοστό της Euronext
- Ανδρουλάκης: Προσκάλεσε Φάμελλο και Χαρίτση σε πάνελ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πιο πιθανό να μην πάει κανείς τους
- Aktor: Αποχωρεί από επικεφαλής Στρατηγικής και Επενδυτικών Σχέσεων ο Λουκάς Καραλής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.