• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός αποχωρεί από την «Μουρμούρα» – Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες

    μην αρχιζεις την μουρμουρα


    Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι μια από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» δε θα επιστρέψει για τον 6ο κύκλο. Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Μαρίνας.

    Αν και αρχικά το κανάλι της Κάντζας σχεδίαζε να ολοκληρωθεί η σειρά με τον πέμπτο κύκλο, η τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση του κοινού είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο.

    Σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που υποδύεται τον Ηλία, η σειρά συνεχίζεται λόγω των εκατοντάδων μηνυμάτων που έστειλαν τηλεθεατές στο σταθμό για να ανατρέψουν τα σχέδιά του.

    «Η αλήθεια είναι ότι είχε βγει ανακοίνωση ότι θα σταματήσουμε, αλλά πραγματικά ο κόσμος επέμενε τόσο πολύ, έστειλε κάποια γράμματα, επικοινώνησαν και αποφάσισε το κανάλι να συνεχιστεί η σειρά. Ο μεγάλος παράγοντας είναι το ίδιο το κοινό», δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη.

    Βλαδιμηρος-Κυριακιδης-Δαφνη-Λαμπρογιαννη
    Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη

    Παρ’ όλα αυτά, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την «Μουρμούρα» για προσωπικούς λόγους. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό ή ο χαρακτήρας της Μαρίνας θα φύγει, επίσης, από τη σειρά.

    Βέβαια, πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο της αντικατάστασης, καθώς τα ονόματα που ήδη ακούγονται, σύμφωνα με το TV Έθνος, είναι εκείνα της Ελένης Ράντου και της Μαρίας Καβογιάννη, οι οποίες έχουν γράψει ιστορία στην τηλεόραση με τους ξεχωριστούς ρόλους που έχουν υποδυθεί στο παρελθόν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 4/7: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Gigi Hadid αποχαιρετά την Μύκονο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor Πανόραμα: Πώς μπέρδεψε ο Τσίλης την αρραβωνιαστικιά του με την Δαλάκα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ