ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια με την Credia και τα σενάρια για Alpha Bank, o Πλεύρης και οι κομπίνες στην Golden Visa, τα super κέρδη σε Πλ. Θράκης – Qualco, το κάλεσμα της Optima-Euroxx, το μυστικό ραντεβού βουλευτή στο Κολωνάκι, ο πρόξενος Αποστολόπουλος και πώς η Themis Z κατέκτησε τον Trump Jr
Το γεγονός ότι το fund Quintessential Capital Management (QCM), πασίγνωστο πλέον από την υπόθεση Folli Follie, έχει συνταχθεί με τους… μακροπρόθεσμους επενδυτές, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη Wiseman του mononews.gr, επιβεβαιώνει με νέες δηλώσεις του ο επικεφαλής του fund Gabriel Grego, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τις εταιρείες που βρίσκονται στο στόχαστρό τους.
Το QCM, ούτως ή άλλως, εξετάζει γενικά διάφορες εταιρείες, από διάφορες χώρες, όπως είχε διευκρινίσει ο ίδιος ο κ. Grego στη συνέντευξη-χείμαρρο που είχε παραχωρήσει στο mononews αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης του έκθεσης για τη Folli Follie, για να πάρει θέσεις long ή short ή για τον πολύ απλό λόγο ότι παρουσιάζουν… ενδιαφέρον.
Όπως έγραψε προ ημερών το mononews.gr, στο 7ο Ελληνικό Επενδυτικό Forum στη Νέα Υόρκη, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Greek Investment Roadshow in the USA, συμμετείχε και το συγκεκριμένο fund. Μάλιστα, ασφαλέστατες πληροφορίες ανέφεραν πως οι διαχειριστές του QCM πραγματοποίησαν τουλάχιστον one-to-one συναντήσεις με τους επικεφαλής και τα στελέχη δύο εισηγμένων εταιρειών.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών ζητήθηκαν οι συνήθεις πληροφορίες για το επενδυτικό πλάνο των δύο εταιρειών, για την πορεία των μεγεθών τους και την εικόνα του κλάδου τους.
Ωστόσο, το θέμα Folli Follie δεν πήρε μεγάλη έκταση. Σε όποια ραντεβού συζητήθηκε, ευγενικά οι εκπρόσωποι των ελληνικών εταιρειών ανέφεραν πως αφορά άλλη εισηγμένη και αποτελεί θέμα έρευνας των αρχών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Εργασίας: Λαϊκίστικη η πρόταση Ανδρουλάκη για τετραήμερη εργασία, οδηγεί σε λουκέτα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- Τζερομ Πάουελ: Θα παραμείνω στη Fed ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
- Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: Άγνοια για τα ευρωπαϊκά κονδύλια
- Ντόναλντ Τραμπ: Η κυβέρνηση θα δημοσιοποιήσει σύντομα τα αρχεία για τα UFO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.