ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΕΓΕΚ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 27.6.2018 ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, η μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής της (10%) στην Εταιρία Παραχώρησης του έργου Μαλιακός – Κλειδί «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» προς τους λοιπούς μετόχους της ως άνω εταιρίας παραχώρησης, υπό τους όρους του από 13.12.2013 ιδ. συμφωνητικού, για το οποίο είχε λάβει χώρα η από 16.12.2013 ανακοίνωση της Εταιρίας.
Στην ανακοίνωσή της το 2013, η εταιρία έκανε λόγο για συνολικό τίμημα 3 εκατ. ευρώ για το 10%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άλλο ένα παλιό bulker του Γ. Οικονόμου οδεύει προς την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιούνιος της απογοήτευσης για τη Γερμανία: Μέρκελ, Mercedes και ποδόσφαιρο σε κρίση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην τουριστική αγορά: «Λουκέτο» σε travelplanet24 και airtickets
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Διοικητής της ΕΥΠ
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο
- EIA: Οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζμ μειώθηκαν κατά 30% το τελευταίο τρίμηνο
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.