Τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Εpsilon TV αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχαλέλης, ο οποίος έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως “σημείο αναφοράς” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέα «μπλεξίματα» για το Epsilon! Ο Περρής αποχωρεί από το κανάλι και κινείται νομικά εναντίον του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ναταλία Γερμανού φεύγει από το Epsilon
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυτιλήνη: Σταματά από την Πέμπτη η αγορά γάλακτος και των παραγώγων του σε όλη τη Λέσβο, λόγω του αφθώδους πυρετού
- Ισραήλ: Ο στρατός θα κυνηγήσει, θα εντοπίσει και θα εξοντώσει τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
- ΗΠΑ: Μασκ και SEC βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον διακανονισμό της μήνυσης
- Φρουροί της Επανάστασης: Επιβεβαίωσαν τον θάνατο του αρχηγού της Μπασίτζ, Γολαμρεζά Σολεϊμανί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.