Νομικά κατά του καναλιού Epsilon σκέφτεται να κινηθεί ο Βαγγέλης Περρής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, που παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης στη Φωλιά των Κου Κου.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η εκπομπή Circo σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα, τη στιγμή που ο Βαγγέλης Περρής και η υπόλοιπη ομάδα του είναι απλήρωτοι από την πρώτη εκπομπή. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του καναλιού επιθυμούν να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού ο Περρής, ωστόσο ο ίδιος έχει ζητήσει πρώτα τα πληρωθεί τα οφειλόμενα και μετά να γίνει η οποία συζήτηση, κάτι που όμως δεν έχει πραγματοποιηθεί!
«Ο Βαγγέλης Περρής έχει συζητήσει με τον δικηγόρο του. Να δούμε πόσο χρόνο θα δώσει, γιατί είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και έδωσε όλο το ρεπορτάζ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι οριστικό! Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης και τα «Αποκαλυπτικά» από το Epsilon
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Epsilon η Άννα Πρέλεβιτς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο Epsilon η Ευαγγελία Αραβανή – Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΤΕ: Η διεθνής αβεβαιότητα αναμετράται με τις αντοχές του ελληνικού επιχειρείν
- Microsoft Sovereign Cloud για την Ευρώπη: Νέα Εποχή Ψηφιακής Αυτονομίας και Εμπιστοσύνης
- Τραμπ για δασμούς: Η ΕΕ δεν προτείνει μια δίκαιη συμφωνία και η Ιαπωνία είναι «σκληρή»
- Παρέμβαση Βορίδη για Άραχθο: Άδεια παραμονής στον πατέρα του 12χρονου που έχασε τη ζωή του
