ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των μετοχών και η αστυνομία, το μυστικό του Στάσση και της ΔΕΗ, τα χρόνια πολλά του Τόλη και οι φέτες Σβαν, οι κρίσιμες ώρες για Παπανδρέου-Μουζάκη-Θάνου, το transformation της Metlen, ποιοι είναι έξαλλοι με τον Τσάφο, και η χαρισματική εγγονή του Προκοπίου
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί αναστολής των μετοχών της εταιρίας FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. και εφόσον οι λόγοι αναστολής δεν έχουν αρθεί, ανακοινώνει την πραγματοποίηση της μετάθεσης της λήξης του ΣΜΕ επί των μετοχών της FOLLI-FOLLIE κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 2.6.9.2 του Κανονισμού του.
Συνοπτικά, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ενέργειες:
Α. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Τετάρτης 13/06/2018, δύο (2) ημέρες πριν από την κανονική ημερομηνία λήξης του ΣΜΕ Ιουνίου (που είναι η Παρασκευή 15/06/2018), οι σειρές του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου θα μετονομαστούν για τεχνικούς λόγους (της μετάθεσης) με την προσθήκη στην ονομασία τους του χαρακτηριστικού Χ, ήτοι FFGRP18FΧ, και FFGRP18ΙΧ, αντίστοιχα.
Β. Ως τεχνική ημερομηνία λήξης της σειράς FFGRP18FΧ ορίζεται η 20/12/2019, ενώ της σειράς FFGRP18ΙΧ θα παραμείνει, προς το παρόν, η 21/9/2018.
Θα ακολουθήσει ανάλογη ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες αναφορικά με τα ΣΜΕ επί της FOLLI-FOLLIE, με βάση τις εξελίξεις και σύμφωνα με τον Κανονισμό του.
Συγκεκριμένα:
(α) Σε περίπτωση όπου πραγματοποιηθεί επαναδιαπραγμάτευση (άρση των λόγων αναστολής), η τελική τιμή εκκαθάρισης της εν λόγω σειράς θα υπολογιστεί την τρίτη εργάσιμη ημέρα που έπεται της ημέρας επαναδιαπραγμάτευσης (Τ+3) με βάση τα προβλεπόμενα στην Απόφαση 12, δηλαδή ως τιμή της Υποκείμενης Αξίας την τιμή η οποία προκύπτει από τη διεξαγωγή Μεθόδου 2 (Αυτόματη και Στιγμιαία κατάρτιση Συναλλαγών – Δημοπρασία {Call Auction}), στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη χρονική περίοδο από 13:45 έως 14:00, ως προς την Αξία αυτή.
(β) Σε κάθε περίπτωση, οι σειρές ενδέχεται να διαγραφούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΧΑ.
Στην περίπτωση αυτή, η διαγραφή των σειρών παραγώγων, θα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ, Άρθρο 2.6.12, παρ. 4, 5, 6, 8 και 10, οι ανοιχτές θέσεις θα λήξουν αναγκαστικά κατά τη σχετική ημέρα διαγραφής κατά τρόπο αυτοδίκαιο και ο διακανονισμός θα πραγματοποιηθεί με φυσική παράδοση έναντι καταβολής του τιμήματος, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά εισαγωγής του προϊόντος όπως ορίζονται στην Απόφαση 12 του ΧΑ. Για τον υπολογισμό των χρηματικών υποχρεώσεων των συμβαλλομένων μερών θα ληφθεί υπόψη η τελευταία δημοσιευμένη τιμή της υποκείμενης αξίας πριν τη διαγραφή του Παραγώγου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άμεση ενημέρωση από τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου για τα παράγωγα της Folli Follie ζητά η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαίο άλμα σχεδόν 12% μετά τη νέα κλιμάκωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ – Ιράν: Συνεχή αμερικανικά χτυπήματα σε αεροδρόμιο, γέφυρες, λιμάνια και στο νησί Κεσμ – Απαντά η Τεχεράνη με νέες επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία και αξέχαστη Μάρω Κοντού
- Διάγγελμα Τραμπ: Κατηγόρησε την Κίνα για «τη μεγαλύτερη πειρατεία» εκλογικών δεδομένων στην ιστορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.