ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος λίγο μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του παιχνιδιού, σειρά έχει η Νικολέττα Καρρά.
Μιλώντας στην εκπομπή Celebrity Travel, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φώτος Πιτάντζης, αποκάλυψαν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, είπε η Νικολέττα Καρρά: «Ήταν να είμαι στο παιχνίδι… Είχα κάνει όλα τα ραντεβού! Πέρασα όλα τα ψυχολογικά τεστ και έκανα και τα εμβόλια! Τα εμβόλια μου έκαναν πυρετό και 3 μέρες πριν μπω πάγωσε το θέμα! Έμεινα στην αναμονή και 20 μέρες μετά μου είπε άλλο άτομο ότι δεν θα είμαι στο παιχνίδι! Δεν το έμαθα καν από αυτούς!
Και ο σύζυγός της συνέχισε λέγοντας: «Τους δώσαμε την ευκαιρία τους! Θέλαμε να τα βρούμε αλλά δεν μας άφησαν επιλογή και τους πάμε δικαστικά!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε χθες; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Ποια παίκτρια υπήρξε η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση ποδοσφαιριστή-τραγουδίστριας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος παίκτης κινείται νομικά κατά της παραγωγής; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχάροβα: Η Ρωσία θα απαντήσει αναλόγως στην απόφαση της Ελλάδας να αναπτύξει θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα με την Ουκρανία
- Μαρινάκης σε Κωνσταντοπούλου: Ακούσαμε μια ομιλία για τα “άπαντα του Διαμαντή”
- Βρετανία: Η καθυστέρηση του lockdown από την κυβέρνηση Τζόνσον οδήγησε σε 23.000 επιπλέον θανάτους από Covid, αναφέρει έρευνα
- Δήμος Αθηναίων: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός κυκλοφορίας και στάθμευσης για τα ηλεκτρικά πατίνια