• LIFE&STYLE

    Power Of Love: Ποια παίκτρια υπήρξε η “πέτρα του σκανδάλου” στη σχέση ποδοσφαιριστή-τραγουδίστριας


    Οι παίκτες και οι παίκτριες του ριάλιτι αγάπης “Power Of Love” έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα περιοδικά και τα sites με το παρελθόν τους! Κατά καιρούς βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα περιστατικά από τη ζωή που είχαν πριν μπουν στο παιχνίδι, αναστατώνοντας τον κόσμο και, κυρίως, τους φαν του Power Of Love.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει η περίπτωση μιας παίκτριας, που έχει βρει τον έρωτα στο σπίτι του Power Of Love και η οποία στο παρελθόν υπήρξε το “τρίτο πρόσωπο” στη σχέση γνωστού ποδοσφαιριστή και διάσημης τραγουδίστριας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

    Σύμφωνα με την Espresso, η συγκεκριμένη παίκτρια είναι μελαχρινή και προτού μπει στο παιχνίδι “το είχε” με τις γνωριμίες και τις νέες εμπειρίες. Ούτως ή άλλως, ελεύθερη ήταν οπότε μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει! Ανάμεσα στις διάφορες γνωριμίες και περιστασιακές της σχέσεις, ήταν και ο γνωστός ποδοσφαιριστής, με τον οποίο πέρασε χρόνο μαζί, περισσότερες από μία φορές!

    Όταν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε την παράνομη σχέση του συντρόφου της, δεν τον χώρισε, αλλά τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Ήθελε έτσι κι αλλιώς να φύγει από τη σχέση τους και αμέσως μόλις γνώρισε κάποιον άλλον, εκδικήθηκε τον ποδοσφαιριστή και συνέχισε τη ζωή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Αποχώρηση-βόμβα την Παρασκευή – Ποιο φαβορί μένει εκτός



    ΣΧΟΛΙΑ