ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προσαγωγή ενός συνταξιούχου άνδρα, έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές, μετά τον εντοπισμό της σορού μίας 41χρονης γυναίκας έξω από τροχόσπιτο στη Βιομηχανική Ζώνη Σχιστού, που έφερε μώλωπες και χτυπήματα στο σώμα της.
Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια καθώς είχε γρονθοκοπηθεί.
Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πιθανότατα ο συγκεκριμένος άνδρας που ανακρίνεται, είναι πιθανόν ο δράστης της ανθρωποκτονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σχιστό: 41χρονη βρέθηκε νεκρή με μώλωπες στο σώμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσικαλάκης: Επιστολή προς τον υπουργό Κικίλια για τα ταχύπλοα της ακτοπλοΐας
- Μυλωνάς στους αναλυτές: Πάνω από 3 δις ευρώ καθαρή πιστωτική επέκταση φέτος – Σημαντικό βήμα η συνεργασία με Allianz
- Το σχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια ανακοίνωσε ο Χρυσοχοΐδης – Πλήρης η απαγόρευση μέχρι 18 ετών (Βίντεο)
- Βρετανία: Νίκη του ακροδεξιού Φάρατζ στις τοπικές εκλογές – Υπό πίεση ο Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.