Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε από την αστυνομία ένας 33χρονος Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος υπηρετούσε στην 113 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Μίκρας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο Ανθυπασπιστής διέμενε στο συγκεκριμένο σπίτι με συγγενή του.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η νέα ταυτότητα – Όλα τα χαρακτηριστικά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Ποτάμι για την επίθεση του Ρουβίκωνα: «Για ποια ασφάλεια μιλάει ο ανύπαρκτος Τόσκας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκηνικό πολέμου στη Μυτιλήνη – Άγριες συμπλοκές ακροδεξιών-ΜΑΤ-μεταναστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volare Shipping (Trafigura): Σχεδιάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Όσλο με στόχο την άντληση 500 εκατ. δολαρίων
- Coca Cola: Αγορά 4.750 μετοχών από τον Ζόραν Μπογκντάνοβιτς έναντι 202.777 στερλίνων
- Κύκλωμα έστηνε εταιρείες βιτρίνες στη Βόρεια Ελλάδα – «Τρύπα» 11 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο
- Τουρκία: Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στη Μανίσα, κοντά στην Σμύρνη – 8 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ τους και μαθητές (βιντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.