ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στην Κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή την επίθεση της ομάδας Ρουβίκωνας στην Γαλλική πρεσβεία.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, η επίθεση του Ρουβίκωνα έγινε σε ένα σημείο που υποτίθεται πως είναι από τα καλύτερα προστατευμένα σημεία στην Αθήνα, ειδικά μετά την επίθεση στη Συρία.
«Για ποια ασφάλεια μπορεί να μιλάει η κυβέρνηση και ο ανύπαρκτος υπουργός της κ.Τόσκας;», αναρωτιέται το Ποτάμι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«H γνωστή ομάδα ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά στη γαλλική πρεσβεία. Επίθεση του Ρουβίκωνα σε ένα σημείο που υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, ειδικά μετά την επίθεση στη Συρία. Πήγαν, χτύπησαν, έφυγαν. Καμιά παρεμπόδιση, καμιά σύλληψη. Για ποια ασφάλεια μπορεί να μιλάει η κυβέρνηση και ο ανύπαρκτος υπουργός της κ.Τόσκας;»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές στο κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας – Γιατί διαμαρτύρονται
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΕΞ: Απαράδεκτη η ενέργεια του Ρουβίκωνα κατά της Γαλλικής πρεσβείας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νέα επίθεση Ρουβίκωνα: «Η χώρα διασύρεται διεθνώς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νικόλας Πατέρας (Contships): Επιστροφή στην κερδοφορία, ρευστότητα 237 εκατ. δολ. και αισιόδοξες προοπτικές για το νέο έτος
- Κούβα: Υπέρ του διαλόγου με τις ΗΠΑ, εκτός συζήτησης η αλλαγή καθεστώτος
- Novo Nordisk: Νέα πρόκληση από την Hims που λανσάρει αντίγραφο του Wegovy με $49
- DIMAND: Διεθνής Διάκριση για το FIX στον διαγωνισμό «THE PLAN Real Estate Award»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.