ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το θέμα της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές θα συζητηθεί σήμερα κατά τη τρέχουσα Σύνοδο Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Το θέμα έρχεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από κοινή πρόταση των ευρωομάδων του ΕΛΚ και της Αριστεράς και οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην Τουρκία, παρουσία της ύπατης Εκπρόσωπου της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι.
Η ολομέλεια θα συζητήσει τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών και θα ακολουθήσει ψήφισμα την Πέμπτη 19 Απριλίου, σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί για την απελευθέρωσή τους.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.