ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατατέθηκαν χθες οι προσφορές από την πλειονότητα των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας για το έργο της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο-Ροδοδάφνη, προϋπολογισμού 67 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για τις εταιρείες Άκτωρ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος, Intrakat και τη γαλλική Alstom.
Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ηλεκτροκίνηση του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων του σιδηροδρομικού δικτύου «Πειραιάς-Αθήνα-Κιάτο-Πάτρα (ΠΑΘΕΠ)
Xρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής στο πλαίσιο του «Άξονα Προτεραιότητας 1» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Credicom: Νέες μεταγραφές από την Αναστασία Σακελλαρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή στην Praxia Bank ο Μάριος Κάσινος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κίνηση έκπληξη στις Τράπεζες: Ξεκινάει τις μεταγραφές η Αναστασία Σακελλαρίου στην Credicom
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αγορά 1,555 εκατ. ίδιων μετοχών αξίας 6,743 εκατ. ευρώ
- Ryanair: Πτώση 15% στα κέρδη – Σχέδιο περικοπών και προειδοποίηση για ακριβότερα εισιτήρια
- Euronext: Στη συμμαχία Nordic Compass μαζί με Nasdaq και Euroclear για την ενοποίηση των κεφαλαιαγορών της Βόρειας Ευρώπης
- ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικά από σήμερα οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο – Ποιους αφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.