ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ένταξη του κ. Μάριου Κάσινου στο στελεχιακό δυναμικό της αναμένεται να ανακοινώσει η Praxia Bank (πρώην Credicom). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κάσινος, ο οποίος ήταν στέλεχος του Corporate Banking στην Τράπεζα Πειραιώς, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, και τις αναδιαρθρώσεις επιχειρηματικών δανείων, αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Corporate Banking της Praxia, υπό τη διευθύνουσα σύμβουλο της τράπεζας κ. Αναστασία Σακελλαρίου.
Είχαν προηγηθεί ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, από τη Eurobank, o οποίος ανέλαβε επικεφαλής του Retail και Digital Banking στην Praxia, και ο κ. Γιώργος Κουτσός, από την Deloitte, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του CFO.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σωτήρης Συρμακέζης: Η «χρυσή μεταγραφή» που τάραξε τα νερά των τραπεζικών κύκλων – Όλο το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Credicom: Νέες μεταγραφές από την Αναστασία Σακελλαρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρί Σεν Ζερμέν: Το… deal του αιώνα για το «Παρκ ντε Πρενς»! Ο ρόλος του Αλ Κελαϊφί και η πολιτική στροφή
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση που συνδέει τον Λευκό Οίκο με ένα από τα μεγαλύτερα crypto καζίνο παγκοσμίως
- Το σχέδιο Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές και η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Εθνική Ασφαλιστική: Πουλάει πέντε ακίνητα αξίας €44 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.