ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την έναρξη του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Σκοπιανό να πλησιάζει, η Συντονιστική Επιτροπή απηύθηνε κάλεσμα προς τον Μίκη Θεοδωράκη ώστε να είναι ομιλητής. Το παρόν φαίνεται πως θα δώσει προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για την απόφαση αλλαγής του ονόματος της ΠΓΔΜ.
Σχετικά με την Συντονιστική Επιτροπή, συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα για την διεξαγωγή του δεύτερου συλλαλητηρίου, για το θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και της μη παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας.
Πάντως, ο ίδιος δεσμεύτηκε σε περίπτωση που δεν καταφέρει να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, να απευθύνει χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα.Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σλοβακία: Διακόπτει την παροχή ρεύματος στην Ουκρανία μετά το πλήγμα στον αγωγό Druzhba
- Βέτο της Ουγγαρίας σε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και στη χορήγηση δανείου προς την Ουκρανία
- Ουκρανικά drones έπληξαν τον αγωγό Druzhba που προμηθεύει με ρωσικό πετρέλαιο την Κεντρική Ευρώπη
- Ανατροπές στην παγκόσμια ναυτιλία – Τα γεωστρατηγικά συμφέροντα, οι κυρώσεις στη Ρωσία, ο σκιώδης στόλος και οι Ελληνες εφοπλιστές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.