ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο επέλεξαν να σχολιάσουν μερικά απο τα κορυφαία ΜΜΕ παγκοσμίως τη συμπλήρωση ενός έτους της προεδρίας Τραμπ στις ΗΠΑ.
Το αμερικανικό Time επιλέγει να μετατρέψει την ξανθιά κόμμη του πρόεδρου των ΗΠΑ σε μια εστία φωτιάς παραπέμποντας στο βιβλίο Fire and Fury του Μάικλ Γουλφ με τις σημαντικές αποκαλύψεις για τον ίδιο.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επιλέγει να παρουσιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο ως την εξέλιξη προς τα πίσω του ανθρώπου παρομοιάζοντας τον με πίθηκο.
Ο Economist τοποθετεί τον Τραμπ σε ένα καρότσι μωρού γράφοντας στον τίτλο «Ενός έτους» και επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα «είναι τόσο άσχημη η προεδρία Τραμπ;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ροζ σκάνδαλο: Ο Τραμπ φέρεται να εξαγόρασε τη σιωπή μιας πορνοστάρ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Πανούσης ήταν υπάλληλος της Εθνικής: Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή παραίτησης του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες καθώς εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Ανάλυση WSJ: Μπορεί ο Τραμπ να φέρει Πούτιν και Ζελένσκι στο ίδιο τραπέζι;
- Γαλλία: Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κατηγορία Νετανιάχου πως ο Μακρόν τρέφει τον αντισημιτισμό
- Λευκός Οίκος: Σκέφτεται τη Βουδαπέστη για τη φιλοξενία μιας τριμερής με Τραμπ, Πούτιν και Ζελένσκι
