ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων, τόσο κατά της κυβερνητικής πολιτικής για το μεταναστευτικό όσο και κατά του ιδίου προσωπικά, αποχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας από το νησί της Χίου, το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος politischios.gr συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Χαλκειούς, όπου είναι εγκατεστημένο το hotspot, και όχι μόνο, κατέλαβαν την αίθουσα αναχωρήσεων, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του ίδιου ζητώντας την παραίτησή του.
Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάγκασε την Αστυνομία να φυγαδεύσει τον Υπουργό από άλλη είσοδο του Αεροδρομίου, οδηγώντας τον στα γραφεία της Ασφάλειας του Αερολιμένα Χίου, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ και παρέμεινε μέχρι την αναχώρησή του.
Ερωτώμενος πάντως για το γεγονός των συνεχών κινητοποιήσεων στο Χαλκειός, εκεί όπου την τελευταία εβδομάδα επιχειρείται η επέκταση της ΒΙ.ΑΛ. ο Υπουργός έδειξε συμπάθεια λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσει να επιλύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Πειραιώς: Τεχνητή Νοημοσύνη στην τάξη με επιμόρφωση 1.044 εκπαιδευτικών – Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος
- Νέες απειλές Τραμπ μετά την ιρανική επίθεση σε αμερικανικές βάσεις στην Ιορδανία: «Θα τους συντρίψουμε»
- Ρωσία: Στο στόχαστρο της Ουκρανίας η «ρωσική Amazon» – Πιέσεις για επανέναρξη διαπραγματεύσεων
- Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος για τη χειροβομβίδα στο σπίτι του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.