ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης το τροχαίο ατύχημα που είχε, όταν το αυτοκίνητο του έπεσε σε γκρεμό. Αφού λοιπόν δεν έπαθε τίποτα και κατάφερε να φτάσει στη συνάντηση με τον δήμαρχο Νάουσας, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ότι: «Έπαθα Σουλιώτισσα»!
Σημειώνεται ότι ο κ. Ψινάκης «έφυγε» με το αυτοκίνητο στον γκρεμό και το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ένα δέντρο.
https://www.instagram.com/p/Bddil7rH6Ft/?hl=el&taken-by=iliaspsinakis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.