ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοσμοπλημμύρα στο Μέτσοβο. Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η γραφική, ορεινή κωμόπολη της Ηπείρου, στην κυριολεξία βούλιαξε από επισκέπτες.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και απίστευτος συνωστισμός οχημάτων τόσο στους δρόμους όσο και στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου.
Η ταλαιπωρία ήταν αναπόφευκτη, καθώς, αφενός απουσίαζε η έγκαιρη λήψη μέτρων και αφετέρου, σχεδόν όλοι ήθελαν να βρεθούν με το αυτοκίνητό τους στο κέντρο!
Παρόμοιες εικόνες επαναλαμβάνονται σχεδόν όλες τις ημέρες των αργιών, γεγονός που δείχνει ότι τα κυκλοφοριακά μέτρα πρέπει να λαμβάνονται έγκαιρα και να τηρούνται!
Πηγή: epiruspost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγινε κατάσχεση και στο δώρο των Χριστουγέννων -Τι πληρωμές πρέπει να γίνουν έως την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: 17χρονος τα έσπασε όλα για μία άδεια και συνομήλικός του το έσκασε!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χτύπημα» 38 εκατ. ευρώ στον Ιβάν Σαββίδη – Στον αέρα η ΣΕΚΑΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Με την ΜΟΗ πάνω από τα 30 ευρώ και βοήθεια από την ΕΤΕ κρατάει τις 2.100
- Το επενδυτικό σχέδιο 160 δισ. ευρώ της VW αντανακλά τη λιτότητα, εν μέσω δασμών των ΗΠΑ και της Κίνας
- Jumbo: Διατηρήθηκε στο 8% ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων στο 11μηνο – Νέα καταστήματα στον ορίζοντα
- BNP Paribas: Πουλάει στην Ageas το μερίδιό της στην AG Insurance έναντι €2 δισ.