ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ήταν βαρύς και διαφορετικός, αναφέρει για τον αστυνόμο Χρήστο Ζαμπαντιώνη, ένας γείτονας της τραγικής οικογένειας.
Δεν άφηνε ούτε την γιαγιά να δει την εγγονή της, προσθέτει. Αυτό τουλάχιστον του είχε διηγηθεί θείος της οικογένειας. Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο γείτονας όλοι ήξεραν στην περιοχή ότι η γυναίκα είχε ζητήσει να χωρίσουν.
«Η κυρία ήταν ήσυχη, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή. Τον σύζυγό της τον ξέραμε, ήταν λίγο πως να το πω ΄ έξω από τα ρούχα μας. Ήταν λίγο βαρύς άνθρωπος. Εδώ δεν μπορούσε ούτε η ίδια η γυναίκα να πάρει την εγγονή της να την δει. Το είχα ακούσει από τον θείο της κοπέλας, μου το έλεγε. Η κοπέλα είχε ζητήσει να χωρίσουν. Οι γείτονες άκουγαν φασαρίες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του iefimerida.gr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγιοι Ανάργυροι: Σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της συζύγου του αστυνομικού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγιοι Ανάργυροι: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων – Ποιο το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες: Ενώ έτρεχαν στο μπαλκόνι για βοήθεια, σκότωσε σύζυγο και πεθερά ο αστυνομικός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη