• Πολιτική

    Σοκαριστικές λεπτομέρειες: Ενώ έτρεχαν στο μπαλκόνι για βοήθεια, σκότωσε σύζυγο και πεθερά ο αστυνομικός

    • NewsRoom


    Φως στην τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους ρίχνουν οι μαρτυρίες συγγενικών προσώπων της οικογένειας. Σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων, πολύ συχνά ακούγονταν καβγάδες και φασαρίες από το μοιραίο διαμέρισμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην οικογένεια υπήρχαν μεγάλες προστριβές μεταξύ του 47χρονου αστυνομικού και της 70χρονης πεθεράς του, γεγονός που είχε προκαλέσει προβλήματα και στη σχέση του ζευγαριού.

    Η 70χρονη φαίνεται να μην ενέκρινε τη σχέση της κόρης της, ιατρού ρευματολόγου (σ.σ. ιατρός ήταν και η ίδια), με τον 47χρονο, έναν αρχιφύλακα. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να εκμυστηρευόταν σε κοντινά του πρόσωπα ότι τον υποτιμούσε και τον έθιγε.

    Συγχρόνως, όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος επιθυμούσε η πεθερά του να φύγει από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσε για να φτιάξει εκεί ιατρείο η κόρη της για να είναι κοντά στο παιδί τους, την 4χρονη Μυρτώ.

    Η στιγμή της τραγωδίας

    Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως ο καβγάς πρέπει να ξεκίνησε στη μία τη νύχτα την περασμένη Κυριακή. Τον καβγά μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως άκουσε η μητέρα της 49χρονης γιατρού και αμέσως ανέβηκε από το πρώτο όροφο όπου και διαμένει, στο διαμέρισμα τις κόρης της προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Μάλιστα εκτιμάται πως την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε η ίδια η 49χρονη, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την επίθεση του άνδρα της.

    Ο 47χρονος στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και το έστρεψε κατά της πεθεράς του και της συζύγου του, αφού πρώτα έριξε στον αέρα. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστή, η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού είχε πυροβοληθεί τρεις φορές στο στήθος, σχεδόν εξ επαφής, ενώ η μητέρα της είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς, στο στήθος και το κεφάλι.

    Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού, σε απόσταση λιγότερη τους ενός μέτρου μεταξύ τους.Από την στάση των πτωμάτων οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να βγουν στο μπαλκόνι, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.

    Στη συνέχεια, ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, καθώς η κόρη τους είχε ξυπνήσει από τους πυροβολισμούς και είχε βάλει τα κλάματα. Αφού ηρέμησε και κοίμισε ξανά το παιδί, το πυροβόλησε στον κρόταφο. Σκέπασε τη σορό της με ένα σεντόνι και ύστερα από μιάμιση ώρα γονάτισε στο κρεβάτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγιοι Ανάργυροι: Σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της συζύγου του αστυνομικού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγιοι Ανάργυροι: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων – Ποιο το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγιοι Ανάργυροι: Ξέσπασε συγγενής της οικογένειας – «Ήθελε λεφτά ο αλήτης»

     



    ΣΧΟΛΙΑ