ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν σήμερα την ημερομηνία του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που δεν είναι άλλη από τις 19 Μαΐου του 2018. Ο γάμος θα γίνει στον Πύργο του Ουίνδσορ και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπως είχε ανακοινώσει το ίδιο το ζευγάρι ένα μήνα νωρίτερα. Τότε είχαν επίσης δηλώσει ότι ο γάμος τους θα τελεστεί άμεσα.
Το ζευγάρι επέλεξε μάλιστα, να παντρευτεί την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας παρόλο που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αδερφός του Χάρι είναι ο πρόεδρος του Κυπέλλου Αγγλίας.

Επίσης, χθες η Daily Mail αποκάλυψε πως ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα παντρέψει τον πρίγκιπα Χάρι με την διαζευγμένη Μέγκαν, και όπως αποδεικνύεται είναι ένα ακόμη δείγμα αλλαγής των βασιλικών και θρησκευτικών τάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Θραύση έκαναν τα ρούχα της Μαρκλ από τον αρραβώνα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά – Δύο εμπλοκές με ελληνικά
- Καναδάς: $500 εκ. θα διαθέσει η Οτάβα για το δάνειο στήριξης της ΕΕ προς την Ουκρανία
- FED: Σήμα για νέες αυξήσεις επιτοκίων από Λόγκαν, Μπάρκιν και Μουσαλέμ
- Καναδάς-ΕΕ: Θα καθορίσουν τη «διαρκώς στενότερη σύνδεση» έως τη σύνοδο κορυφής του 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.