• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο (video)

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο βασιλικός γάμος θα γίνει τον Μάιο του 2018 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

    Με την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία είναι απαραίτητη, ο πρίγκιπας και η ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν, ύστερα από 16 μήνες σχέσης. Τα έξοδα της τελετής και της δεξίωσης θα καλυφθούν από την βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

    Πριν πραγματοποιηθεί η τελετή, η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι Προτεστάντισα, θα βαπτιστεί και θα λάβει την βρετανική υπηκοότητα.

    Η 36χρονη ηθοποιός, που είναι χωρισμένη, όταν παντρευτεί τον πέμπτο στη σειρά διάδοχο του θρόνου μπορεί είτε να γίνει πριγκίπισσα είτε να της απονεμηθεί ο τίτλος της Δούκισσας του Σάσεξ.

    Πριν από δύο εβδομάδες, οι φήμες για επικείμενη ανακοίνωση του αρραβώνα είχαν αρχίσει να γίνονται πιο έντονες, όταν έγινε γνωστό ότι η Μαρκλ αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά Suits και άφησε το σπίτι που διατηρούσε στο Τορόντο.

    Η πρώτη κοινή συνέντευξη

    Το λαμπερό ζευγάρι παραχώρησε την πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους. Οι δυο τους φανερά ερωτευμένοι, μίλησαν για την βραδιά που ο 33χρονος Χάρι έκανε την πρόταση γάμου στην 36χρονη Μέγκαν.

    Ήταν μια συνηθισμένη βραδιά, έψηναν κοτόπουλο στο εξοχικό τους και ξαφνικά ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την ερώτηση. Η Μέγκαν ήταν τόσο ανυπόμονη που δέχτηκε αμέσως πριν καλά-καλά προλάβει ο Χάρι να ολοκληρώσει.

    Ακόμη, αναφέρθηκαν και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς το δαχτυλίδι δημιουργήθηκε από πέτρες των κοσμημάτων της. Ο πρίγκιπας δήλωσε με σιγουριά ότι η μητέρα του θα αποδεχόταν πλήρως την επιλογή του και θα ήταν χαρούμενη με την Μέγκαν.

    Δείτε το βίντεο:

    Η Πίπα Μίντλετον, η οποία βρέθηκε σε μία εκδήλωση νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, δήλωσε «ενθουσιασμένη» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

    πρίγκιπας χάρι και μέγκαν μαρκλ-παλάτι
    Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ
    πρίγκιπας χάρι-μέγκαν μαρκλ
    Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εντυπωσιάζει με το pole dancing (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτρος Κωστόπουλος: Η οικονομική καταστροφή, το Star Academy και ο νέος ρόλος έκπληξη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κορυφώνεται η αγωνία στο Nomads: Ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία



    ΣΧΟΛΙΑ