• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Θραύση έκαναν τα ρούχα της Μαρκλ από τον αρραβώνα (pics)

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Οι επίσημες φωτογραφίες από το παλάτι Κένσινγκτον, όπου και έγινε η ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, δείχνουν πόσο ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον κυρίως ήταν τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η Μαρκλ.

    Η λαμπερή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα λευκό παλτό της εταιρίας Line the Label, ενώ από μέσα φορούσε ένα φόρεμα της Parosh των 437 λιρών. Το look της συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα Aquazzura των 369 λιρών.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το site της Line the Label «έπεσε» από την τεράστια επισκεψιμότητα που δέχτηκε, καθώς όλες θέλησαν να ντυθούν με το παλτό της μέλλουσας δούκισσας του Σάσεξ.

    παλτό μαρκλ

    μαρκλ

    Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία είχε ντυθεί με τη δημιουργία της Issa στην ανακοίνωση του δικού της αρραβώνα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011. Το περίφημο μπλε φόρεμα είχε γίνει sold out σε λίγες μόνο ώρες.

    Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε παλτό του ίδιου brand. Το είχε κάνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα Invictus Games, όπου έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

    μαρκλ

    Το διαμαντένιο δαχτυλίδι

    Η εταιρία Cleave and Company, Court Jewellers and Medalists δημιούργησε το διαμαντένιο δαχτυλίδι του πριγκιπικού αρραβώνα, ενώ ο Χάρι ήταν εκείνος που το σχεδίασε. Στο κέντρο του έχει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, μια χώρα που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπα, καθώς την έχει επισκεφθεί πολλές φορές από μικρός. Μάλιστα, ο πρίγκιπας με την ηθοποιό ταξίδεψαν εκεί πριν ενάμισι χρόνο. Το δαχτυλίδι φέρει άλλα δύο διαμάντια που είναι από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, της Νταϊάνα.

    Συναισθηματική αξία είχε και ο τόπος όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφιση του ζευγαριού, το Sunken Garden στο Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της μητέρας του.

    χάρι-μαρκλ

    χαρι-μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Μακαλιάς-Αντιγόνη Ψυχράμη: Τα ευτράπελα στο γάμο τους (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες και video από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας μετά την ένωση – Ποιος θα κερδίσει;



    ΣΧΟΛΙΑ