ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επίσκεψη Ερντογάν και η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου οδηγούν σε ματαίωση τους αυριανούς πλειστηριασμούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Αιτια η έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων λόγω των αυξημένων μέτρων, για να παραβρεθούν στα ειρηνοδικεία κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών.
Ετσι, στις 15.30 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου για να μπορέσει να βρει την νομική εκείνη φόρμα με την οποία θα μπορέσουν να αναβληθούν οι αυριανοί πλειστηριασμοί.
Σε συνεννόηση προκειμένου να βρεθεί λύση για την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών βρίσκονται ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ηγεσία της ΕΛΑΣ και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο καθοριστικός ρόλος του Ε9 στα «κόκκινα δάνεια» – Σε πλειστηριασμό και το «Αίολος Κεντέρης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.