Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, και για συνολικά τρεις βραδιές, το ΚΕΕΛΠΝΟ φωτίζει την Πολυκλινική Αθηνών, στην οδό Πειραιώς 3, για να σημάνει την έναρξη λειτουργίας του SIMIOPLUS. Το νέο κέντρο Συμβουλευτικής και ανώνυμου Ελέγχου για τον ΗΙV/AIDS, προϊόν της συνεργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», ανοίγει τις πόρτες του ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.
Σε έντονο κόκκινο χρώμα, η γνωστή κορδέλα, οικείο σύμβολο του αγώνα κατά του AIDS, αναδεικνύει την πρόσοψη του κτηρίου καθ’ ύψος ενώ «αγκαλιάζεται» από το μπλε φόντο που διαχέεται μέσα από το εσωτερικό της Πολυκλινικής. Χάρη στη δημιουργική αυτή οπτική αντίθεση, η Πολυκλινική θα δεσπόζει επί τρεις συνεχείς βραδιές ως αξιοθαύμαστο τοπόσημο στον άξονα της Πειραιώς.
Σας καλούμε να φωτογραφηθείτε με φόντο το φωτισμένο κτήριο και –γιατί όχι- να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με hashtag#simioplus.
Γιατί το SΙΜΙΟ Plus και η έγκαιρη διάγνωση αξίζουν την υποστήριξη όλων μας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Απέρριψε την πρόταση του Πούτιν για μεταφορά του εμπλουτισμένου ουρανίου του Ιράν στη Ρωσία
- Rolex & Oscars®: Η διαχρονική συμμαχία του χρόνου με την τέχνη του κινηματογράφου
- Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.