Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία του Γιάννη και Αριστείδη Αλαφούζου, γνωστοποίησε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το μέρισμα του δεύτερου τριμήνου του 2026 που ανακοινώθηκε από την Okeanis Eco Tankers Corp.,στις 4 Αυγούστου 2026.

Οι κοινές μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς μέρισμα 5,25 δολαρίων ανά κοινή μετοχή στο Χρηματιστήριο του Όσλο από σήμερα, 13 Αυγούστου 2026 και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από τις 14 Αυγούστου 2026.

1

Η εταιρεία είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία δεξαμενόπλοιων που παρέχει θαλάσσια μεταφορά αργού πετρελαίου και προϊόντων διύλισης. Ιδρύθηκε στις 30 Απριλίου 2018 σύμφωνα με τους νόμους της Δημοκρατίας των Νήσων Μάρσαλ και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Όσλο με το σύμβολο OET και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο ECO.

Ο στόλος αποτελείται από δέκα σύγχρονα δεξαμενόπλοια Suezmax με σύστημα καθαρισμού καυσίμων και οκτώ σύγχρονα δεξαμενόπλοια VLCC με σύστημα καθαρισμού καυσίμων.

 

Διαβάστε επίσης:

Η Anthropic σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Decart AI έναντι 6 δισ. δολαρίων

Σαουδική Αραβία: Υπερδεξαμενόπλοιο ξανά στο Ρας Τανούρα – Οι απειλές των Χούθι πιέζουν τις εξαγωγές

Διώρυγα Κορίνθου: Superyacht αξίας 50 εκατ. δολαρίων προσέκρουσε στα τοιχώματα κατά τη διέλευσή του – Σε ποιον ανήκει