ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης για πυρκαγιές: Περιοδεία σε Κέντρα Υγείας στις πληγείσες περιοχές – «Το σύστημα Υγείας σε πλήρη ετοιμότητα»
Στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Δυτικής Αττικής βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα εν μέσω των μεγάλων πυρκαγιών που πλήττουν την περιοχή.
Ο υπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, το Κέντρο Υγείας Ερυθρών και το Περιφερειακό Ιατρείο Βιλίων, διαπιστώνοντας την ετοιμότητα των υγειονομικών δομών για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης.
Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την προσφορά του στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, τονίζοντας ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.
«Το ΕΣΥ είναι πάντα εδώ για σας», ανέφερε σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όλα εξελίσσονται ομαλά, το ΕΣΥ είναι έτοιμο για παν ενδεχόμενο».
«Το ΕΣΥ είναι πάντα εδώ για σας»…λόγω των εκτάκτων γεγονότων με τις πυρκαγιές με τον @stamatispoulis επισκεφθήκαμε τις Υγειονομικές μας μονάδες στις πληγείσες περιοχές. Κανένας λόγος ανησυχίας όλα εξελίσσονται ομαλά το ΕΣΥ έτοιμο για παν ενδεχόμενο. pic.twitter.com/ndv48cclp7
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 2, 2026
Τον υπουργό συνόδευσαν ο σύμβουλός του Σταμάτης Πουλής και ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης.
Από την πλευρά του, ο κ. Πουλής σημείωσε ότι οι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει σημαντικές απώλειες στη Δυτική Αττική, επισημαίνοντας πως το προσωπικό των δομών υγείας βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, παρέχοντας με επαγγελματισμό και αφοσίωση τις υπηρεσίες του στους πολίτες. «Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους στην προστασία της δημόσιας υγείας αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
- Η Ιταλία αποχωρεί από τη Monte dei Paschi πριν από την κρίσιμη φάση της προσφοράς της Intesa Sanpaolo
- Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Αγία Παρασκευή, μάχη σε Βίλια και Μέγαρα – Μαίνεται η πυρκαγιά και στην Κεφαλονιά
- Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα των γενεθλίων του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.