ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγούνται σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών.
Το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει κλειδώσει, ωστόσο η κα Γεννηματά δίνει τη δική της μάχη για να πετύχει την απόλυτη πλειοψηφία και την οριστική νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 50% των εκλογικών τμημάτων που αντιστοιχούν σε 70.000 ψήφους περίπου, αναλυτικά λαμβάνουν:
Φώφη Γεννηματά 46,84%
Νίκος Ανδρουλάκης 27,05%
Γιώργος Καμίνης 12,06%
Σταύρος Θεοδωράκης 6,3%
Γιάννης Μανιάτης 3,35%
Γιάννης Ραγκούσης 1,9%
Kωνσταντίνος Γάτσιος 1,3%
Απόστολος Πόντας 0,4%
Δημήτρης Τζιώτης 0,18%
Γύρω στις 23:00, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας αναμένεται να δώσει τα τελικά και επίσημα στοιχεία για την ψηφοφορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στη Κεντροαριστερά : Κοντά στο 50% η Φώφη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Χαίρομαι που ψήφισαν τόσοι πολλοί για τον νέο φορέα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη έκπληξη στη Κεντροαριστερά: Ψήφισαν πάνω από 210.000 πολίτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαμαντοπούλου: «Γελοία» η προσέγγιση για συνεργασία με τον Τσίπρα – «Δεν εκφράζει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ» απάντησε ο Δούκας
- Stellantis: Σε συνομιλίες με δύο πιθανούς εταίρους για τη Maserati
- Τραμπ: «Είπα στον Μπίμπι ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν να ρίξουν οι Ιρανοί ένα πυρηνικό όπλο στο κέντρο του Ισραήλ»
- Οργή στην Τουρκία για το «χαστούκι» από το Ευρωκοινοβούλιο – «Ιδεολογικά κλισέ» και «στήριξη τρομοκρατίας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.