ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση στο ζήτημα των δανείων που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά και τη νομοθετική ρύθμιση που ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τους δανειολήπτες.
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στα social media «η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία για τους δανειολήπτες δικαιώνει την προ ημερών παρέμβασή μου, για την ανάγκη της άμεσης εφαρμογής των αποφάσεων της δικαιοσύνης δίχως καθυστέρηση και δεύτερες σκέψεις.
Ωστόσο δυσκολεύομαι να κατανοήσω με ποια νομική ή ηθική βάση εξαιρούνται δανειολήπτες που υπέστησαν την ίδια ακριβώς επιβάρυνση, μόνο και μόνο επειδή η ρύθμισή τους ολοκληρώθηκε ή απωλέσθηκε στο μεταξύ.
Η αποκατάσταση της νομιμότητας δεν μπορεί να είναι επιλεκτική. Στην πολιτική το αυτονόητο δεν πρέπει να είναι ζητούμενο».
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η επικαιροποίηση των στοιχείων εγγεγραμμένων μελών του Μητρώου Εκπαιδευτικών
Περιορισμένες αγοραπωλησίες στα τάνκερ και ένας Έλληνας αγοραστής στα φορτηγά πλοία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμος Αθηναίων: Καλούμε σε διακοπή υλοποίησης της σύμβασης της Περιφέρειας και σε αναστολή της απεργίας πείνας της κοινότητας των Προσφυγικών
- ΑΑΔΕ: Πως θα επιβληθεί στην Ελλάδα ο νέος δασμός 3 ευρώ στις αγορές από TEMU και Shein
- Χαρδαλιάς – Rautio: Το επόμενο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,88 εκατομμυρίων δολαρίων από τη ναύλωση του πλοίου Ismene
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.