ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απόφαση για τη χορήγηση άδειας στο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε αυτό, αντιεισαγγελέα Εφετών, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές σχετικά με το θέμα.
Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι ο αντιεισαγγελέας Εφετών ήταν έως τώρα αρνητικός στα προηγούμενα αιτήματα του Δ. Κουφοντίνα, γι΄αυτό και είναι η πρώτη φορά που του χορηγείται σήμερα άδεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμίνης: Άνθρωποι σαν τον Κουφοντίνα δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτωρ Κουφοντίνας: Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάλος στην κοινωνία: Διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17Ν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
- Reuters: Βαρύς απολογισμός και πολιτικές συνέπειες για τη Χεζμπολάχ μετά τον πόλεμο με το Ισραήλ
- Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 του Μετρό θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.