ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 4,23 ευρώ η μετοχή του ΑΔΜΗΕ και κέρδη που ξεπερνούν το 1,32%.
Πάνω από 1,08 εκατ. κομμάτια έχουν αλλάξει χέρια έως αυτή την ώρα, πάνω από 1,5 εκατ. κομμάτια χθες και πάνω από 3 εκατ. κομμάτια στις συνεδριάσεις της περασμένης εβδομάδας.
Είναι προφανές, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, ότι η έκδοση θεωρείται μικρή για τους ιδιώτες επενδυτές και σπεύδουν να τοποθετηθούν από το ταμπλό.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν νέες τιμές στόχοι για την μετοχή από χρηματιστηριακές έως τα 6 ευρώ! Στα 983 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση.
Διαβάστε επίσης
Fourlis: Άνοδος για τη μετοχή μετά την απόφαση για πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης 250 εργαζόμενων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η «ευχή» του Κυριαζίδη άναψε φωτιές – Τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης
- Μηχανή… δισεκατομμυρίων! Πώς η Ρεάλ έγινε, επί ημερών Πέρεθ, η πλουσιότερη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού
- Άδωνις Γεωργιάδης: Τι λέει για τα φάρμακα της παχυσαρκίας, το «μπάχαλο» στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τι θα γίνει με τους διοικητές
- Καρανδρίκας και Ζορμπάς σε Μπάγερν και Μίλαν: Οι ελληνικές ακαδημίες στέλνουν τα νέα τους διαμάντια στο εξωτερικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.