ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί εν τέλει κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, 2017-18, η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.
Στην ενημέρωση αυτή προέβη το υπουργείο Παιδείας, σχολιάζοντας ότι «ήταν περιττή η ανησυχία που προκλήθηκε».
Σύμφωνα με το υπουργείο, η απόφαση του ΣΕΕΒΙ κοινοποιήθηκε μέσω επιστολής στον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο, από τον πρόεδρο του ΣΕΕΒΙ, Αλέξανδρο Παπαζήση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τον Τσίπρα να απαντήσει για την έξαρση της εγκληματικότητας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπ. Εργασίας: Διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πειραιάς: Γιατί γόνοι γνωστών οικογενειών αγοράζουν συνέχεια ακίνητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιμέτωποι με στεγαστικά δάνεια «ζόμπι» οι Αμερικανοί – Γιατί καλούνται να πληρώσουν οφειλές από το 2008!
- Αγαπηδάκη: Νέο πρόγραμμα για την πρόληψη της υπέρτασης, στο πλαίσιο του «Προλαμβάνω»
- Έλενα Μακρή Λυμπέρη: Η γνωριμία με τον Αντώνη Λυμπέρη και η οικονομική καταστροφή (video)
- Λευκός Οίκος: Περιορισμένη επανέναρξη της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.