ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, επισκέφθηκε την Belharra «Κίμων», μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του.
Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, Μαρίνα Χατζημανώλη.
Ο Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, στην ενημέρωση του έγραψε:
«Σήμερα Τετάρτη είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπλοιάρχου Ιωάννη Κιζάνη, Π.Ν., Κυβερνήτη της πρώτης ελληνικής φρεγάτας FDI HN (Belharra) “Κίμων” (F‑601), στον αγιασμό που τελέστηκε επί του πλοίου κατά τον ελλιμενισμό του για ανεφοδιασμό στο λιμάνι της Λεμεσού, μαζί με άλλα μέλη της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (ΚΕΠ).
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου, Γεώργιος Γ’, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Κώστα Φυτιρή, και της Υφυπουργού Ναυτιλίας, κας Μαρίνας Χατζημανώλη.
Η παρουσία της υπερσύγχρονης ελληνικής φρεγάτας «Κίμων», μαζί με τη φρεγάτα «Ψαρά», στο νησί αναδεικνύει την ανεκτίμητη συμβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πολεμικού Ναυτικού στην ενίσχυση της άμυνας και της ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περίοδο πολεμικών εντάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Η στρατηγική συνεργασία Ελλάδας–Κύπρου στον τομέα της ναυτικής ισχύος αποτελεί σταθερό πυλώνα ασφάλειας και αποτροπής στην περιοχή. Μια ημέρα τιμής, υπερηφάνειας και βαθιάς εκτίμησης προς όλους όσοι υπηρετούν με αφοσίωση τον ελληνισμό και την πατρίδα».
Διαβάστε επίσης
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δημοσίευσε τη συμφωνία Sinokor Maritime και SAS Shipping Agencies Services
Η Angelakos (Hellas) του Στέφανου Αγγελάκου παρέλαβε το M/V Africa Graeca II
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολάκης κατά Τσίπρα και στρατηγικής συνεργασιών: «Ιστορικό λάθος η επιμονή για σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ»
- Ρομπέρτα Μέτσολα: Η Ελλάδα αποτελεί success story με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 110 δολάρια έφτασε το βαρέλι Brent, έπειτα από την Ισραηλίνη επίθεση στο South Pars
- Κατάρ: Επίθεση του Ιράν στο διυλιστήριο της Ras Laffan προκαλώντας πυρκαγιά – Αναχαιτίστηκαν 4 βαλλιστικοί πύραυλοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.