ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις η Τιτάν βγάζει αντίδραση. Πάνω από τα 45 ευρώ αυτή την ώρα και κέρδη 2,8%.
Από τις… 25 Φεβρουαρίου, η μετοχή της Τιτάν μετράει μόλις δύο ανοδικές συνεδριάσεις κι αν σήμερα κλείσει στο “συν”, θα είναι η… τρίτη!
Το χαρτί μετράει βουτιά πάνω από 27% από τα υψηλά των 59 ευρώ μέχρι και χθες που έγραψε τα χαμηλότερα επίπεδα τεσσάρων μηνών, αφού τα 42,70 αναζητούνται κάπου στον Νοέμβριο του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Αμαλία Κωστοπούλου: Το οικογενειακό reunion με τους παππούδες της στο Κολωνάκι
Πετρέλαιο: Σκαρφάλωσε ξανά πάνω από τα $104 το Brent μετά τις νέες επιθέσεις στη Μέση Ανατολή
Χρηματιστήριο: Πέρασε σε κέρδη η ΕΤΕ και η ΔΕΗ – Mε +7% η Ιντρακόμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.