ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις η Τιτάν βγάζει αντίδραση. Πάνω από τα 45 ευρώ αυτή την ώρα και κέρδη 2,8%.
Από τις… 25 Φεβρουαρίου, η μετοχή της Τιτάν μετράει μόλις δύο ανοδικές συνεδριάσεις κι αν σήμερα κλείσει στο “συν”, θα είναι η… τρίτη!
Το χαρτί μετράει βουτιά πάνω από 27% από τα υψηλά των 59 ευρώ μέχρι και χθες που έγραψε τα χαμηλότερα επίπεδα τεσσάρων μηνών, αφού τα 42,70 αναζητούνται κάπου στον Νοέμβριο του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Αμαλία Κωστοπούλου: Το οικογενειακό reunion με τους παππούδες της στο Κολωνάκι
Πετρέλαιο: Σκαρφάλωσε ξανά πάνω από τα $104 το Brent μετά τις νέες επιθέσεις στη Μέση Ανατολή
Χρηματιστήριο: Πέρασε σε κέρδη η ΕΤΕ και η ΔΕΗ – Mε +7% η Ιντρακόμ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάρω Κοντού: Έπεσε και έσπασε ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα – Βρίσκεται εκτός κινδύνου
- Shield AI – EFA GROUP: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη αυτόνομων και κυρίαρχων αμυντικών δυνατοτήτων στην Ελλάδα
- Πετρέλαιο: Για πρώτη φορά εδώ και τρεις μήνες το Brent έπεσε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι
- Τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο – Σκοτώθηκε Ιταλίδα που είχε έρθει στο νησί για το bachelorette party της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.