ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με συναλλαγές 186 εκατ. ευρώ, όταν χθες τέτοια ώρα είχαν γίνει πάνω από 300 εκατ. ευρώ, η αγορά υποχωρεί 2,74% στις 2112 μονάδες.
Με το πετρέλαιο πάνω και από τα 90 δολάρια το βαρέλι, οι αγορές της Ευρώπης διεύρυναν τις απώλειες, καθώς ο DAX υποχωρούσε 1,7% και οι άλλες ευρωπαϊκές αγορές πάνω από 2%.
Κοντά στο 5% οι απώλειες για Τιτάν, Πειραιώς, ΕΤΕ και Cenergy. HelleniQ, Motor Oil, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και ΟΤΕ οι μόνες ανοδικές στον FTSE 25. Σταθεροποιητικά κινείται και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Διαβάστε επίσης
Axel Springer: Εξαγορά της Telegraph έναντι 663 εκατ. ευρώ
Η άνοδος των τιμών πετρελαίου απειλεί τα κέρδη των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών
Emirates: Περιορισμένο πρόγραμμα πτήσεων και αποκατάσταση 100% τις επόμενες ημέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AEK: Οι παίκτες και ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγαν στους οπαδούς μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ
- Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια μετά από γλέντι Ρομά – Τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Πράτσικα
- ΗΠΑ: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια – Έστησαν ενέδρα σε αστυνομικούς, ένας νεκρός (Βίντεο)
- Σαουδική Αραβία: ΗΠΑ, Βρετανία και Καναδάς εξέδωσαν ταξιδιωτική προειδοποίηση μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.