ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη από αστυνομικούς 59χρονος οδηγός ταξί στην Αθήνα, ο οποίος είχε χρεώσεις 56 φορές διπλή ταρίφα σε επιβάτες αντί για μονή.
Όπως έγινε γνωστό, ο 59χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κινείται στο κέντρο της Αθήνας και σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει στη συσκευή ταξιμέτρου διπλή ταρίφα αντί για μονή, η οποία προβλέπεται για την κίνηση κατά τις μεσημβρινές ώρες.
Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες, ο 59χρονος είχε θέσει διπλή ταρίφα αντί για μονή τουλάχιστον 56 φορές, εισπράττοντας υπερβολικό κόμιστρο από επιβάτες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για απάτη και είσπραξη υπερβολικού κομίστρου κατ’ εξακολούθηση.
Διαβάστε επίσης:
Yπ. Παιδείας: Από 2 Μαρτίου οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία
Ξεκίνησε το πρόγραμμα ψηφιακής ένταξης ηλικιωμένων και ΑμεΑ -Τι προσφέρει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Καθαρά κέρδη €27,3 εκατ. το α’ εξάμηνο – Στα €68,3 εκατ. τα EBITDA
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Alpha, Viohalco, ΔΑΑ, ΕΧΑΕ
- Προφυλακισμένος ο ιδιοκτήτης, «άφαντα» 12 ΙΧ και τρία POS – Η απίστευτη ιστορία σε εταιρεία parking
- Μητσοτάκης από Stanford: Το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030 και οι τρεις κυβερνητικές προτεραιότητες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.