ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 18 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού με αντικείμενο την εξέταση καταγγελίας που έχει υποβληθεί κατά της εταιρείας «ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ».
Το παραπάνω προκύπτει από το πρόγραμμα συνεδριάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον Φεβρουάριο.
Η καταγγελία αφορά φερόμενες παραβάσεις του άρθρου 2 του Ν. 3959/2011 και του άρθρου 102 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ).
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία περί ανταγωνισμού, οι διατάξεις αυτές αφορούν την απαγόρευση κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης στην αγορά, όπως η επιβολή περιοριστικών ή διακριτικών όρων συναλλαγής, πρακτικές που ενδέχεται να περιορίζουν τον ανταγωνισμό ή να επηρεάζουν δυσμενώς επιχειρήσεις και καταναλωτές. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα εξετάσει τα στοιχεία της υπόθεσης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.
Διαβάστε επίσης
Τέμπη: Τα καθίσματα της εμπορικής αμαξοστυχίας δεν πληρούσαν απαιτήσεις πυραντοχής λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
- Πιτ Χέγκσεθ: “Πολλές νίκες μπροστά” για τη Blue Origin του Τζεφ Μπέζος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.