ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι «στις 06:05 σήμερα το πρωί, σημειώθηκε διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Ρέντη – Αθήνα, λόγω οχήματος που βρισκόταν εντός της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή της Ιεράς Οδού, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις».
Όπως σημειώνει η Hellenic Train, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για την ασφαλή απομάκρυνση του οχήματος, η σιδηροδρομική κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 07:40.
«Λόγω του συμβάντος η αμαξοστοιχία IC50 (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) αναχώρησε με 63 λεπτά καθυστέρηση, ενώ αναμένονται και σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού», καταλήγει η εταιρεία.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Αναβάλλεται λόγω καιρού η επιστροφή της NASA στη Σελήνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη στην Κύπρο: «Η Ελλάδα επενδύει ήδη συστηματικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών»
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
- Μητσοτάκης για Κάθετο Διάδρομο: «Η στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ ήδη προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα»
- Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει – Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε να συνδέσει το όνομά του με τη τραγωδία (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.