Την προσεχή Τρίτη, θα γίνει η επίσημη έναρξη της συνεργασίας των Νερών Πηγών Γραμμών ” Αρρένα” του ομίλου Τσάκου με την πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

Η εκδήλωση και η σχετική συμφωνία θα πραγματοποιηθεί στα ιδιόκτητα γραφεία του ομίλου Τσάκου, που στεγάζονται στο Μέγαρο Μακεδονία στη λεωφόρο Συγγρού.

1

Μετά την χορηγία των νερών “Αρρένα” με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο όμιλος Τσάκου, θα αναθέσει την προωθητική καμπάνια των φυσικών μεταλλικών νερών που διαθέτει στη οροσειρά του Γράμμου, ενώ ενδεχομένως να γίνει και ο επίσημος χορηγός της διεθνούς τενίστριας.

Η πρωτοβουλία της συνεργασίας ανήκει στον Νίκο Τσάκο, ιδρυτή της εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας Tsakos Energy Navigation.

Η Μαρία Σάκκαρη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνοδεύεται στην τελετή με την μητέρα της, παλαιά πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, Αγγελική Κανελλοπούλου.

Διαβάστε επίσης 

H Celestyal ανακοινώνει δύο καινούργιες κρουαζιέρες επανατοποθέτησης

Bloomberg: Η Ελλάδα προειδοποιεί τους πλοιοκτήτες να μείνουν τα πλοία τους μακριά από τις ακτές του Ιράν

Γεραπετρίτης: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρούμπιο – Στο επίκεντρο ο 6ος γύρος Στρατηγικού Διαλόγου στην Αθήνα