ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμμαχία Λαζαράκου με την αμερικανική SEC – To σχέδιο για να έρθουν οι ναυτιλιακές της Wall στην Αθήνα και η Κίμπερλι
Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης και τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο δείπνησε την περασμένη Παρασκευή η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Όπως έκανε γνωστό με σχετική της ανάρτηση και φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Χ η κυρία Γκιλφόιλ, κατά τη διάρκεια του δείπνου αντάλλαξε απόψεις με τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσάκο «για τη δυναμική συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας στις επιχειρήσεις, την ενέργεια και τη ναυτιλία -τομείς που θα συνεχίσουν να προωθούν την καινοτομία και να συνδέουν τις οικονομίες μας το 2026 και πέρα».
I enjoyed a great dinner discussion Friday night with @PrimeMinisterGR Mitsotakis and Nikos Tsakos. We exchanged views on the dynamic U.S.–Greece partnership in business, energy, and shipping—sectors that will continue to drive innovation and connect our economies in 2026 and… pic.twitter.com/GT1NlANaPW
— Ambassador Kimberly Guilfoyle (@USAmbassadorGR) January 20, 2026
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: «Αδιανόητες οι ακροβασίες του Μαρινάκη» – Στις 27-29 Μαρτίου το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Τι εννοούσε ο Μακρόν; Το Politico εξηγεί το μήνυμα του Γάλλου προέδρου στον Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Κέρδη 1% για Nasdaq με άλμα των ημιαγωγών – Στις 52.000 μονάδες ο Dow Jones χάρη στη 3Μ
- Ζελένσκι: Απομακρύνει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τον υπουργό Άμυνας
- Χέγκσεθ: Διεκδικεί επιπλέον 80 δισ. δολάρια από το Κογκρέσο για τις νέες επιθέσεις στο Ιράν
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος φτάνοντας υψηλό πέντε εβδομάδων – Στα 91 δολάρια το βαρέλι Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.