ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Υπάρχουν πολλοί gay στη Βουλή αλλά και στην κυβέρνηση που κρύβονται, επειδή φοβούνται ότι θα πληγεί η εικόνα τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΚΡΗΤΗ TV, η οποία αναμένεται να προβληθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης.
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέντευξη, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κρήτη, την οποία χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντική, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία να επενδύσει στο νησί. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για κρίσιμα ζητήματα όπως ο ΟΠΕΚΕΠΕ, η οπλοκατοχή και το πολιτικό σύστημα, σχολιάζοντας ότι «στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ τσακώνονται για το ποιος κλέβει λιγότερο».
Δείτε το τρέιλερ:
Ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποκτήσει έναν πρωθυπουργό που δεν την προδίδει – και ας είναι gay», ασκεί κριτική στις δημοσκοπήσεις που χαρακτηρίζει «παντελώς άχρηστες», μιλά για τη θητεία του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, το Πόθεν Έσχες του, τις πολιτικές συνεργασίες και τη συνολική ανάγκη για πολιτική ανανέωση με καθαρότητα και ειλικρίνεια.
Σε προσωπικό επίπεδο, μιλά για τη δύναμη της αυθεντικότητας, τη διαχείριση της δημοσιότητας και των αρνητικών σχολίων στα social media, αλλά και για το βιβλίο του «Δεύτερη Ευκαιρία». Δεν διστάζει να απευθυνθεί στα νέα παιδιά που είναι gay, προτρέποντάς τα να μιλήσουν ανοιχτά στους γονείς τους, ενώ τονίζει πως στόχος στη ζωή και στην πολιτική δεν είναι η εξωτερική εικόνα, αλλά «η ομορφιά της καρδιάς».
Ιδιαίτερη θέση στην εκπομπή έχει και ο σύζυγός του, Tyler McBeth, ο οποίος μιλά για τη νέα τους ζωή στην Αθήνα, την εμπειρία τους ως ανοιχτά gay ζευγάρι και τη σημασία του να παραμένει κανείς πιστός στον εαυτό του, ακόμη και όταν δέχεται επιθέσεις. Όπως σημειώνει, δεν έχουν βιώσει έντονα ομοφοβικές συμπεριφορές και τονίζει πως το πραγματικό ερώτημα για την κοινωνία δεν είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός πολιτικού, αλλά αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη χώρα.
Διαβάστε επίσης:
Καραχάλιος: Κατέθεσε καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο κατά της Καρυστιανού
Αγρότες: Στο Μέγαρο Μαξίμου για το ραντεβού με τον Μητσοτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Οι διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ έχουν στόχο τον τερματισμό των εχθροπραξιών και της κατοχής στον νότο
- Deutsche Bank: Οι γερμανικές τράπεζες δεν ανησυχούν για το νέο μοντέλο Tεχνητής Nοημοσύνης της Anthropic
- Golden Age Capital: Επενδύει στο μέλλον της διαχείρισης ακινήτων – Πλειοψηφική συμμετοχή στη Moving Doors
- Χρηματιστήριο: Ποια blue chips χάνουν πάνω από 2% – Πάνω από 1,1% η θέση short του AKO Capital στη Μetlen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.