ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcasts «Χειρόγραφα ταξίδια», με τίτλο «Σύρος: Η άνοδος μιας νέας πόλης», διαθέσιμο αποκλειστικά σε όσους έκαναν προεγγραφή.
Η ιστορικός Ιόλη Βιγγοπούλου μάς ξεναγεί στη Σύρο μέσα από τις αφηγήσεις Ευρωπαίων περιηγητών από τον 16ο έως τις αρχές του 20ού αιώνα.
Ακούστε το podcast εδώ.
Ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ταξίδια!
Διαβάστε επίσης:
TEN (Νίκος Τσάκος): Παραλαμβάνει δύο νεότευκτα τάνκερ
Diana Shipping: Υπερήφανοι για τις διακρίσεις της Σεμίραμις Παληού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Έκρηξη σε τάνκερ που προσέκρουσε σε νάρκη
- Γερμανία: Σεσημασμένος ισλαμιστής ο άνδρας που επιτέθηκε στο Pride φεστιβάλ – Σχεδίαζε και παλαιότερα επίθεση
- Μπέρναμ: Θα αντιπαρατεθώ με τον Τραμπ, αν χρειαστεί
- Μαίνονται οι μεγάλες πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 300.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.