ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιώργος Αλεξανδράτος (ΝΕΕ): Η θάλασσα προσφέρει ευκαιρίες – Μεγάλη καμπάνια για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα
«Το 2026 βρίσκει τη ναυτιλία σε ένα κομβικό σημείο, μπροστά σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν την τεχνολογία, το περιβάλλον και τις δεξιότητες των ανθρώπων της», τονίζει σε μήνυμα του, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Αλεξανδράτος.
«Είναι μια χρονιά που σηματοδοτεί τη μετάβαση προς πιο βιώσιμες, πιο ψηφιακές και ακόμη πιο ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις», προσθέτει σε άλλο σημείο.
Επίσης, ο Γιώργος Αλεξανδράτος, επισημαίνει: «Στο επίκεντρο αυτής της μετάβασης παραμένει η Ελληνική Ναυτιλία, η οποία μέσα στο 2025 διατήρησε την πρωτοκαθεδρία της σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα ελληνικά πλοία να ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου υπό την ελληνική σημαία.
Ευχόμαστε το 2026 να είναι μια χρονιά προόδου, γνώσης και ευκαιριών για όλους. Στους ναυτικούς μας, ευχόμαστε καλές θάλασσες, υγεία και ασφαλή ταξίδια.
Η Διοικούσα Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ομάδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΝΕΕ) σας εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και φως!».
Διαβάστε επίσης
Τέλος κρουαζιέρας: 9,8 εκατ. ευρώ θα πάρουν 64 Δήμοι
TEN (Νίκος Τσάκος): Παραλαμβάνει δύο νεότευκτα τάνκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΣΕΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου 2026
- Στουρνάρας: Ανάπτυξη 2% – 2,4% για την ελληνική οικονομία το 2026 – Τι θα γίνει μετά το RRF
- Στη γραμμή άμυνας κατά της ευλογιάς οι στρατιωτικοί κτηνίατροι – Οι όροι για την καταβολή αποζημίωσης
- Ακίνητα: Ανοδικές τιμές με πιο αργό ρυθμό το 2026 – mononewsTV