ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, Aegean Bulk, υπέγραψε συμφωνία για τη ναυπήγηση τεσσάρων πλοίων kamsarmax στην στο ναυπηγείο Hengli Heavy Industry της Κίνας.
Επισημαίνεται ότι η συμφωνία για κατασκευή νεότευκτων πλοίων είναι η πρώτη μετά από την παράδοση των τελευταίων πλοίων kamsarmax το έτος 2012.
Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο που αποτελείται από οκτώ πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου Supramax και Kamsarmax.
Υπενθυμίζεται ότι η Aegean Bulk ιδρύθηκε το 2000, ενώ ο Γιώργος και ο Παναγιώτης διευθύνουν και την εταιρεία δεξαμενοπλοίων Arcadia.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lavipharm: Πωλήσεις +24,1% στο α΄ εξάμηνο, ισχυρότερο το β΄ με έναρξη πωλήσεων Durogesic αρχές Οκτωβρίου
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες με ρευστοποίηση κερδών – Στο +2,7% η Optima, ισχυρά κέρδη σε ΔΑΑ και Allwyn, στα 69,95 ευρώ η MOH
- ΗΠΑ: Ετοιμάζουν δασμούς έως 100% σε αγοραστές ρωσικής ενέργειας
- Profile: Ισχυρό άλμα 63% στα καθαρά κέρδη εξαμήνου – Τζίρος στα 32,2 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.