ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος αγόρασε επιπλέον 12.728 μετοχές της Metlen την Δευτερα 3/11 μέσω της συνδεδεμένης Melvet Investments.
Οι νέες αγορές πραγματοποιήθηκαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η μέση τιμή διαμορφώθηκε στα 44,8132 ευρώ ενώ το συνολικό ύψος της συναλλαγής ανέρχεται στα 570.382 ευρώ.
Σημειώνεται ότι στις τελευταίες συνεδριάσεις πριν τη Δευτέρα ο κ. Μυτιληναίος είχε αποκτήσει συνολικά μετοχές ύψους 5,2 εκατ. ευρώ, με το νέο σύνολο των αγορών να υπερβαίνει πλέον τα 5,7 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Alpha Bank: Νέα εποχή για το shipping – Επικεφαλής ο Γιάννης Καραμανώλης – Eπιβεβαίωση mononews
Eurobank για Jumbo: Επιστρέφει στα top picks παρά τα χαμηλότερα περιθώρια στο α’ εξάμηνο
Προειδοποίηση Goldman Sachs και Morgan Stanley: Ίσως δούμε πτώση έως 20% στις αγορές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η αδιαφορία και η συναίνεση της ΕΕ στον πόλεμο ισοδυναμούν με συνέργεια
- Entersoftone Impact: Κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ενέργειας επιλέγουν την υπηρεσία EINVOICING – Ανάμεσά τους και η Μetlen
- Holcim: Η μητρική του Ηρακλής ενισχύει την παρουσία της στην Λατινική Αμερική – Οι επενδύσεις
- Έλον Μασκ: Εισέρχεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Βρετανίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.