ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε λίγο μετά τις 10:00 ο σταθμός του μετρό στον Ευαγγελισμό, που τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικής βλάβης.
Όπως ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η ΣΤΑΣΥ το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε σε κυλιόμενη κλίμακα που προκάλεσε έκλυση καπνού, με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία του σταθμού και οι συρμοί να διέρχονται χωρίς στάση.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα του συγκοινωνιακού έργου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έχει προβλεφθεί μεταξύ άλλων και η αναβάθμιση της γραμμής 2 και 3, ενώ συρμοί της γραμμής 1 βρίσκονται ήδη σε φάση ανακαίνισης και αναμένεται να τεθούν στις ράγες εντός του 2026.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσός: Παραμένει κοντά σε ιστορικά υψηλά – Επενδυτές σταθμίζουν Fed και ρωσικές εντάσεις
Ανατροπή στις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων – Τι αλλάζει παγκοσμίως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
- Αεροδρόμιο Καστελίου: Ο λογαριασμός των αποζημιώσεων, η εκκρεμότητα στο ΣτΕ και το ορόσημο του 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.