ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 40% των συνολικών εσόδων που παράγουν οι ελληνικές μαρίνες θα ελέγχει η Lamda Development όταν ξεκινήσει η λειτουργία της μαρίνας Κέρκυρας. Η εταιρεία, αν και έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Ελληνικού, είναι έτοιμη να αδράξει την ευκαιρία δημιουργίας ενός δικτύου μαρινών, δεδομένου ότι, όπως και τα εμπορικά κέντρα, παράγουν σταθερά έσοδα και κέρδη που κινούνται ανοδικά. Στρατηγική της Lamda είναι να αποκτήσει κι άλλες μαρίνες (σήμερα ελέγχει τρεις), που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε μεγάλα σκάφη και με προϋπόθεση να υπάρχει η δυνατότητα χερσαίας ανάπτυξης στη μαρίνα. Πέρσι, το EBITDA των μαρινών αυξήθηκε κατά 8% για να φτάσει στα 19 εκατομμύρια ευρώ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/@mononewsgr131
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: «Η φύση ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό» – Άμεση στήριξη στους πυρόπληκτους – Μηνύματα για μεταναστευτικό, Υγεία και οικονομία
- Νέα εποχή για την ελληνική αγορά crypto: Οι πρώτες άδειες MiCA, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι των επενδύσεων
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.