Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG), η εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE της Νέας Υόρκης, ναυτιλιακή εταιρεία SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, γνωστοποίησαν το 5o ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.

Το πρόγραμμα αφορά δέκα υποτροφίες για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α.), ύψους 10.000 ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, που επιδιώκουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση στον κλάδο της Ναυτιλίας.

1

Οι υποτροφίες θα απονέμονται σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων και κοινωνικά κριτήρια και αφορούν μαθητές/μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο, καθώς και φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη φοιτούν στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Κορωπί: Φωτιά τώρα κοντά σε σπίτια – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν και εναέρια

Συνάντηση αντιπροσωπειών της Ελληνικής και της Τουρκικής Ακτοφυλακής στο Κουσάντασι της Τουρκίας

Unicef για Γάζα: “Παιδιά θα αρχίσουν να πεθαίνουν από την πείνα” – O παλαιστινιακός θύλακας είναι αντιμέτωπος με ανθρωπογενή ξηρασία